Diensten

Prisma Web Solutions heeft websites ontwikkeld voor MKB en gemeentelijke instanties. Ook zijn er op dit moment pakketten in ontwikkeling, waarover later meer bekend gemaakt zal worden.
Met succes is er oktober j.l. een webwinkel LIVE gegaan.
Behalve websites die uw bedrijf en/of diensten profileren, bouwt Prisma Web Solutions ook web applicaties. Dit zijn (interne) gegevensverwerkende systemen met een database, invoer faciliteiten en uitvoer in bijvoorbeeld de vorm van management rapportages.
Bij een gemeentelijk zwembad hebben we een kassasysteem gekoppeld aan een door ons gebouwde webapplicatie, waardoor de bezoekers aantallen gekoppeld kunnen worden aan personeelsinzet en energieverbruik.
Wij voeren onderhoud uit en geven support op door ons gebouwde websites. Voordat wij onderhoud en support uitvoeren op websites gebouwd door derden, voeren wij eerst in overleg met u een Quickscan uit om de kwaliteit te bepalen en tevens kijken we of de site up-to-date is.
SEO
Search Engine Optimisation staat voor het optimaliseren van uw website, zodat deze beter beoordeeld wordt door de zoekmachines, waardoor de website stijgt in de zoekresulaten.
Met behulp van Analytics wordt de effectiviteit van uw website beoordeeld, waarna knelpunten opgelost kunnen worden. Ook alternatieve layouts kunnen getest worden op effectiviteit.
De verschillende sociale media spelen een steeds grotere rol in de samenleving. Om uw website via deze kanalen onder de aandacht te krijgen, is een stukje integratie, beheer en een juiste opzet nodig. Dit is een zorg die u aan ons uit handen kunt geven.
Het up-to-date houden van uw website d.m.v het plaatsen van artikelen, nieuwe soorten inhoud toevoegen en/of nieuwsberichten publiceren. Kortom, alles dat op uw website geplaatst moet worden, kan door ons verzorgd worden.